Wednesday, October 10, 2012

weekend

Hajat di hati nak jalan2 ngan cycling hari tu..punyela semangat siap2 pagi tu..Hubby siap tolong basuh baju dulu before kuar rumah...




Last2, kuar je rumah, hampa betul tengok bumi kebasahan dilanda hujan..huk huk...takkan nak cancel plan ni kot...tak kire, nak gi jugak..


sampai kat tempat yang dituju, hujan still belum reda..last2, pekena breakfast dulu, nasi minyak ngan nasi dagang...haha...



lepas breakfast, hujan still turun tapi rintik2 je...


ingat nak naik kat atas menara ni, tapi memandangkan hujan turun rintik2, and jalan pun licin, agak merbahaya untuk ibu mengandung, so kitorang just tengok dari jauh jela..isk isk...xpela, lenkali datang lagi...tapi, ade hikmah gak hujan ni, masa ni, fiza tak tahu yang ibu mengandung tak boleh naik basikal, bahaya...kalau la fiza teruskan dengan plan yang asal tu and naik jugak basikal, tak ke naya....so, bakal-bakal ibu kat luar tu, kalau boleh, tak payah la nak cycling2 sangat time pregnant...joging pun xdigalakkan..cuma, exercise ringan je, macam jalan kaki je yang dibolehkan....





nak jugak bergambar..haha..dah la, jom balik...hari ni cuaca tak mengizinkan nak exercise..lenkali, kite datang lagi..



0 sharing is caring: