Wednesday, May 18, 2011

hadiah utk golongan hawa

hai...kali ni nk smbung dr entry yg lps..hadiah yg sesuai nk bg kt golongan hawa lak...oh ye hari ibu bru je lps kn?so hadiah ape yg korg bg kt ibu korg?
kt sini den listkn hadiah yg sesuai utk bg kt ibu/wife/tunang/gf/kakak/adik pompuan/kwn pompuan korg....

1. bunga
senang je nk buatkan si dia happy, just belikan sejambak bunga...for sure mmg si dia akan snyum dr pg smpi mlm la..:-)

2.teddy bear
bile sebut teddy bear msti kite kaitkan dgn wanita kn?den pnh dpt ms awal2 knl dlu..haha..so prmpuan mmg suke kalau dpt teddy bear ni..tp jgn la tiap2 thun blikan teddy bear nnti dh mcm kedai teddy bear lak..

3.candle light dinner
yg ni mmg pompuan akan touching la..lg2 kalau si anak yg suprisekan utk si ibu ataupon si suami suprisekan utk si isteri tersayang...mmg diorg akan hargai sgt2...pompuan mmg skekan suprise..den pon suko suprise...:-)


4.aksesori wanita
baju ke kasut ke handbag ke...mcm den, den mmg suke kalau dpt kasut/bju/handbag...lgppon bnde2 mcm ni mmg org pompuan akan gne..so ble diorg gne brg yg korg blikan, automatik diorg akan teringat brg yg korg blikan tu....




5.coklat/kek
yg ni pon blh jgk...lgpon budgetnye pon xmahal la kan?hadiah xpntg yg pnting tnda ingatan kn?lg sweet bile korg belikan kek n tulis la ats kek tu kata2 manis sket...then, celebrate same2...that will be sweet memory to both of u...:-)

p/s : den lg suko kalau setiap hadiah tu diselitkan dgn kad..

0 sharing is caring: