Wednesday, May 18, 2011

hadiah utk golongan adam

"hari bersejarah dh xlame dh ni..nk bli hadiah ape ek?"
pernah x korang mengucapkan ayt mcm kt ats ni?
ye la, hari bersejarah cthnye mcm birthday ayh/mak/kakak/abang/hubby/wife/tunang/bf/gf/kwn or sape2 je la yg istimewa dlm hdup korg dh dkt tp korg still blur xthu nk bg hadiah ape...pening kn?

so kt bwh ni, den dh sediakan beberapa senarai/jenis hadiah yg blh korg bg.

first, kite start dgn hadiah yg sesuai utk korg bg kt kaum adam..xkisah la nk bg kat ayah ke, husband ke, tunang ke, abg ke...asalkan kaum adam...

1. digital clock

ha, digital clock ni mmg sesuai nk bg lg2 kalau org tu ssh nk bgn pg, ssh nk bgn solat subuh..yela, mgkin si dia tu kerja smpi lwt mlm, byk OT ke kn, tdo pon mgkin lwt..so ssh bg diorg nk bgn pg..at least ble kite dh bg digital clock ni, at the same time kite blh tlg kejutkan solat subuh, ye x? tp kalau utk lelaki, bgla yg nmpk exclusive sket jgn le di bg jam mickey mouse lak..mmg diorg xpki le jam tu...

2. baju/kemeja/jersi

baju pon blh kite bg..lg2 kalau kite tgk ble kite kuo dgn kwn kite tu asyik bju tu je yg die pki..dh xde bju lain dh..ape kate korg tjukkan sikit sikap prihatin korg tu dgn belikan baju..at least koleksi bju diorg dh bertambah...kalau yg minat bola tu, bg la jersi...tp kalau dh thu kwn tu minat MU, jgn di beli jersi chelsea lak..mmg xdipakai le jersi tu...kalau yg kerja kt ofis, mcm nk bg present utk ayh ke abg ke, blh je bg kemeja utk diorg..mesti dorg bngga pki kemeja yg dibeli dr ank diorg...

3.perfume
4.psp

ha bg yg sukekan gadget, blh bg psp ni...at least blh gne time diorg bosan, ye x?

5. electric shaver
ha, yg ni lain dr yg lain...sape yg nkkan kelainan, blh bg electric shaver..:-)
hadiah2 lain mcm tali leher, coklat, wallet tu sume mcm dh biasa kn?so sape2 yg runsing nk bli ape as a present, xpyh runsing2 dh...

hadiah utk golongan hawa, den buat entry lain la...dh mcm pnjg je entry ni...
k daa...c u next entry....

0 sharing is caring: