Thursday, February 10, 2011

Contest Gadis Shawl CikNgah


cONTEST gADIS sHAWL cIKnGAH

hehe...cntest lg..kali ni nk join cntest gadis shawl cikngah...but as usual ade la syarat2 cntest kn??
jom tgk syarat2 cntest ni...

1- Peserta hendaklah menjadi follower blog CikNgah - dh lame dh jd follower cik ngah ni

2-Buat satu entry tentang contest ni dalam blog korang dan linkkan ke sini - done

3- Peserta hendaklah meletakkan header di atas dalam entry tersebut dan letakkan link contest yang korang buat tu di bahagian komen entry ini - done

4- Letakkan juga satu keping gambar anda memakai shawl dalam entry tersebut - ade kt bwh ni..:-)


5- Tag 3 orang rakan anda

nk tag....

heheh...

cik ngah,bg la sy mng...hehehh...:-)

5 sharing is caring:

Abang Jonni said...

gudluck....

cplud miera said...

alar fiza...kite mne pkai sgt shawl ;(

akalili said...

abg jonni : maceh2

cplud : xpe,kalo ade 1 gmbr yg pki shawl pon dh ckup..

Cik Aada said...

wahhh contest bestt!

gud lak dik yang...nak kena pegi pasar malam cari shawl neh baru le join..hahaha..
t dpt adiah share2 eh! :D

akalili said...

k da : beres2...:-)