Monday, September 20, 2010

kerteh ---> nilai

hari ni dah 11syawal..syawal semakin meninggalkan kita semua..
lagu raya pun semakin berkurangan berkumandang di radio...
namun, sesetengah orang ada berpendapat raya itu sebulan..selagi berada dalam bulan syawal, diorg akan still beraya...:-)
fiza lak, alhamdulillah, dah selamat sampai ke nilai...struggle for my research...chayo!!chayo!!i can do it..:-)
weekend ni, ada jemputan open house kat UM..insyaAllah akan menghadirkan diri..

p/s : gmbr mmg sngaja dikaburkan..
peace no war..:-)


on the way to nilai, smpt singgah kt kemaman, umah my FBIL..
smpat jgk sggah di tmpat favorite iaitu kedai kepok lekor la..kdi ni mmg best..
ms tggu keropok lekor digoreng tu, tuan kedai akan bg pembeli2 ni duduk di kerusi yg disediakan n dihidangkan keropok lekor n air...bgus kn servis cani..



keadaan lalu lintas masih terkawal..:-)
smpat snap2 pic smntara si driver menunggu keropok lekor yg sdg digoreng...

alhamdulillah, petang tu,dlm pukul 5ptg, kami selamat smpai ke destinasi pilihan iaitu nilai terchenta...



1 sharing is caring:

seepot seedot said...

yg peace no war tu bila nk dilangsongkan?

jwb tu...hehe.